CNAT DE CATALUNYA INFANTIL DE CLUBS EN PISTA COBERTA

0
523

El Cornellà At. masculí i l’Avinent CA Manresa femení, Campions
El passat dissabte 26 de gener es va realitzar el Campionat de Catalunya Infantil de Clubs en Pista Coberta a Sabadell. Els campions han estat el Cornellà Atlètic en la categoria masculina, i l’Avinent CA Manresa en la femenina.| Ha estat un autonòmic molt emocionant, ja que ambdues categories les classificacions han estat molt ajustades. En nois, el GA Lluïsos Mataró ha quedat segon a només un punt del campió i el CA Canaletes tercer a dos puts i mig de la primera plaça. En noies, el CE Universitari ha estat segon a tres punts del primer i l’ISS-L’Hospitalet tercer a quatre punts. Cal destacar que s’han millorat set rècords dels campionats a càrrec de l’Aaron Las Heras (AAC) als 600 m amb 1’40”24, Hèctor Ramos (CA Igualada) en alçada amb 1,55 m, Pol Abradó (CM St Cugat) en pes amb 11,01 m, l’equip maculí de 4X200 m del Cornellà At amb 1’50”94, Jael Bestué (CM St Cugat) als 60 m amb 8”31, Sara Gallego (CE Universitari) als 1.000 m amb 3’06”81, i l’equip femení de 4X200 m de l’ISS-L’Hospitalet amb 1’55”39.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.