1.600 ATLETES INSCRITS EL PROPER DIUMENGE DIA 27 ALS 10K DE VILAFRANCA- TOT UN RECORD

0
360

El dissabte dia 19 els 10k de Vilafranca organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca i Fondistes Penedès va assolir el seu primer gran repte que s’arribés a la quantitat màxima fitxada de 1.600 atletes inscrits i tancava un any més abans de la data màxima per fer les inscripcions, aquesta edició que es la 3era 5 dies abans.| El progrés d’aquesta cursa ha estat impressionant, en 3 edicions que porta sempre ha penjat el cartell de complert, any 2011 amb 700, any 2012 amb 1.200 i 2013 amb 1.600, i és que ha tingut una gran rebuda per tot arreu i atletes de tot Catalunya s’acosten a Vilafranca per córrer el diumenge 29 a partir de les 11 del matí per un dels circuits més plans i ràpids del principat. Destaquem que un 40% son atletes de la nostra comarca, un 25% són dones, que la primera ciutat que aporta més atletes apart de Vilafranca és Barcelona. La entrega de dorsals tindrà lloc el proper dissabte al local dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot de 9 a 13 h i de 16 a 20 h, i el diumenge a partir de les 8 fins les 10. La sortida es donarà a les 11 del matí a la Rambla Nostra Senyora i els atletes començaran a omplir els carrers més emblemàtics de la vila de color i passió per viure aquest esport, el circuit es de 2 voltes ja que és de 5 km, així l’espectador podrà gaudir dues vegades de l’espectacle. Els records del proba ho vam fer l’any passat el Roger Roca amb un crono de 31’ 15 i en dones la Laura Garciarena amb 38’ 26. Es fa una crida a tots els vilatans i penedesencs que vinguin a veure l’espectacle i que aquell que tingui que utilitzar el cotxe utilitzin els carrers alternatius per on no passa la cursa. El recorregut per on passa la cursa i serà circuit tancat entres les 10:45 i les 12:45: Rambla Nostra Senyora, Avinguda Tarragona, Carretera Moja, Carrer Amalia, tot sencer, Carrer de Santa Digna, Passeig Rafel Soler, Avda. Vilanova, Carrer Comerç, Avda Barcelona, Carrer santa Clara, Carretera Igualada fins la rotonda de la benzinera on és gira i torna de nou per enfilar el carrer de la Parellada, Plaça de la Contisució, Plaça de l’Oli, Plaça Sant Jaume, Carrer Santa Maria, Plaça de la Vila, Carrer Sant Joan, i de nou Rambla Nostra Senyora.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.