LA ZURICH MARATÓ DE BARCELONA S’ACOSTA ALS 15.000 INSCRITS

0
463

Quan falten dos mesos justos per a la celebració de la cursa, un total de 14.574 persones han efectuat la seva inscripció per a la Zurich Marató de Barcelona. El percentatge de corredors estrangers continua la seva línia ascendent i representa més del 40% del total d’inscrits| El proper 17 de març tindrà lloc una nova edició de la Zurich Marató de Barcelona. Tot i que el procés per inscriure’s a la cursa s’allargarà fins el proper 3 de març, a dia d’avui ja hi ha 14.574 inscrits. Les tasques de promoció internacional que ha realitzat l’organització de la cursa per diversos països europeus, la bona organització i els múltiples atractius de la ciutat de Barcelona, fan que del total d’inscrits, el 42% dels quals siguin estrangers. Múltiples nacionalitats d’arreu del món hi són representades, sent França el país estranger que compta amb més participants. Australia, Japó, Veneçuela, Rússia, Mèxic o Sud-àfrica són només alguns dels països, a més a més dels europeus, que compten amb corredors inscrits a la cursa. Els percentatges per gènere encara són lluny de ser paritaris, però en els últims anys, s’ha viscut un creixement progressiu de les corredores inscrites a la cursa. A dia d’avui, les dones formen el 15% del total d’inscrits a la cursa. Aquesta dada, significa un lleuger augment de corredores respecte l’edició passada, que s’estima podrà ser més àmplia un cop es tanqui el procés d’inscripció. Dels més de 8.000 corredors inscrits procedents de l’Estat espanyol, com en altres edicions, el percentatge de catalans és força superior al dels corredors de la resta de l’Estat, tot i que a hores d’ara és aviat per extreure’n conclusions. Amb aquestes xifres, la Zurich Marató de Barcelona continua mantenint-se en l’elit de les maratons europees i com la Marató de referència a l’Estat espanyol.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.