LA MARATEST 2013 SUPERA ELS 1.000 INSCRITS

0
389

Més de 1.000 corredores ja han formalitzat la seva inscripció per a participar el pròxim 24 de febrer a la segona edició de la Maratest, la cursa atlètica popular que tindrà lloc pels carrers de Badalona i Montgat. Aquesta prova de 30 quilòmetres, pensada com la tirada llarga pels atletes que participaran a la Marató de Barcelona tres setmanes després, també compta amb una versió més popular de 15 km, l’única d’aquesta distància que se celebra a tota l’àrea metropolitana de Barcelona, ideal pels corredors habituals de 10 km que volen afrontar un repte més gran. La Maratest de Badalona, organitzada per Gaudium Sports i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, de l’Ajuntament de Montgat i de Marina Badalona, va néixer al març de 2012 per omplir el buit de proves del calendari català de ruta entre les mitges maratons i les maratons. | Els inscrits disposen de cronometratge, avituallaments líquids i sòlids i llebres que marcaran 6 ritmes objectius de marató (2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h, 3:45h i 4:00h) o de mitja marató (1:22.30h, 1:30h, 1:37.30, 1.45h, 1:52.30 i 2h), perquè els atletes que es prenen aquesta prova com un entrenament de qualitat puguin conèixer si el ritme de competició pel gran dia és l’idoni. La Maratest de Badalona presenta un recorregut molt amè i planer que pretén ser l’escenari ideal per fer una tirada llarga en grup. El traçat reuneix una mescla de la zona antiga i moderna de la ciutat de Badalona, i en aquesta segona edició, passa durant aproximadament dos quilòmetres per la localitat de Montgat. La zona de sortida i arribada estarà situada davant del Palau Olímpic de Badalona i la sortida de la cursa tindrà lloc a les 9:00 hores. Més de 2.300 atletes ja van participar en l’edició passada. Enguany es pretén superar aquesta xifra sense deixar d’oferir una producte de qualitat per a tots els que vulguin gaudir d’aquesta cursaentrenament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.