COPA DE CLUBS JÚNIOR EN PISTA COBERTA

0
299

El proper dissabte 19 de gener se celebrarà a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, la vint-i-tresena edició de la Copa de Clubs Júnior – Trofeu “Antonio Ferrer” – Campionat d’Espanya de Clubs Júnior en Pista Coberta, organitzat per la Joventut Atlètica de Sabadell.| Aquesta competició es disputa a un atleta per prova, i tres clubs catalans participaran en aquest campionat estatal per equips presentant equip tant en la categoria masculina com en la femenina. Són la Joventut Atlètica de Sabadell, l’Agrupació Atlètica de Catalunya i el Futbol Club Barcelona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.