Campredó acull el VI Canicross de les II Torres

0
420

El passat 13 de gener va tenir lloc el VI Canicross les II Torres pel terme de Campredó. Entre camins urbans i corriols tècnics, el circuit transcorria per llocs emblemàtics com són les Torres Templeres i altres paratges naturals: barranc de Rocacorba, argilers, les antenes, coll de Rajolers, l’Espluga. En total, la cursa comprenia 12,9km de canicross que van compartir amb la marxa popular. | El circuit es va caracteritzar per la seva exigència, tant pels corredors com pels seus gossos, per la distància que suposa i pel nivell de dificultat – incloïa fortes pendents positives i negatives amb un terreny molt pedregós –. Tot i així, la bellesa del paisatge i la riquesa natural del territori van fer que els corredors gaudissin de la cursa. Cal apuntar que les condicions climàtiques van ser propicies per a la bona pràctica de l’esport: cel ennuvolat i una temperatura que no superava els 10º, a més d’algunes bafarades d’aire per alguns trams del recorregut. Pel que fa les classificacions, en la categoria masculina, la primera posición va ser per Victor Forner del club Vistabella amb un temps de 53’46’’; seguit del segon classificat, Javier Torres del Club Canicross Cavecanem amb un temps de 53’54’’; i el tercer, Xavier Fibla del Club Desakato Team amb un temps de 1h3’50’’. En categoria femenina, la campiona va ser Irene del Rio com a Independent amb un temps de 1h10’12’’; seguida de la segona classificada Inés Hernández del Club Canicross Cavecanem amb un temps de 1h14’41’’; i la tercera, Marga Estorach del club UEC Tortosa amb un temps de 1h15’01’’ En general, els corredors van destacar la gran tasca que va dur a terme l’organització, així com també el suport i ajuda dels Handlers.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.