CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS A

0
401

El proper diumenge 20 se celebrarà a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell la dissetena edició del Campionat de Catalunya de Clubs A en Pista Coberta. Set clubs presenten equip en la màxima categoria tant en homes com en dones. Són el FC Barcelona, ISS-L’Hospitalet, AA Catalunya, Avinent CA Manresa, JA Sabadell, el CA Igualada i CA Laietània . Els altres clubs classificats són el CA Nou Barris en homes, i el C Muntanyenc Sant Cugat, en dones.| El Futbol Club Barcelona lluitarà per a revalidar el títol autonòmic tant a la categoria masculina com a la femenina, ja que es va proclamar campió la temporada passada ambdues categories al mateix escenari. A l’historial d’aquest autonòmic, el FC Barcelona, l’Agrupació Atlètica de Catalunya i l’ISS-L’Hospitalet (abans Integra 2) es reparteixen els llocs d’honor en quasi la totalitat de les edicions. Quan als títols, el FCB és el dominador en la categoria masculina amb dotze victòries de les quinze disputades. A la categoria femenina, també el FCB domina amb deu títols, l’Agrupació AC i l’ISS-L’Hospitalet en tenen tres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.