GARCIA BRAGADO SERÀ EL PADRÍ DEL NOU CLUB DE CORREDORS “RUNNERS EL VENDRELL”

0
444

EL CLUB ES PRESENTARÀ DISSABTE A LES 17:45h AL CELLER AVGVSTVS DEL VENDRELL
El proper dissabte 19 de gener es presentarà en societat el nou club de corredors “Runners El Vendrell” i ho farà amb un padrí d’autèntic luxe: l’atleta Jesús Ángel Garcia Bragado; un dels referents de l’atletisme estatal que ha aconseguit la fita de ser sis vegades olímpic. | La presentació del club, i que sigui apadrinat per un mite de l’atletisme, és el punt que culmina a molts mesos de feina i reunions d’un grup de vendrellencs afeccionats a córrer. La feina va començar l’abril de l’any passat i en poc més de mig any s’ha passat de trobades per sortir a córrer plegats a formalitzar un club i superar la xifra de 60 socis. A més a més, des del setembre, Runners El Vendrell també ha endegat de nou a la vila l’Escola d’Atletisme que ja compta amb més de mig centenar de nens i nenes. Tot plegat fa que el club vulgui continuar creixent i per a fer-ho cal donar-se a conèixer. Per això dissabte a les 17:45h ho farà en un acte als Celler Avgvstvs Forum del Vendrell obert a tothom que hi vulgui assistir i on comptaran amb Jesús Angel Garcia Bragado que ha accedit a apadrinar el club. Runners El Vendrell és un grup d’amants de l’atletisme sigui quin sigui el nivell de cadascú. De cara al futur el club vol continuar creixent i plantejar-se nous reptes com ara el de recuperar alguns dels camins del Vendrell per poder practicar esport, organitzar curses pròpies o créixer fins al centenar de socis. Per tot això, us convidem a la presentació del Club que tindrà lloc el proper dissabte 19 de gener a les 17:45h als Celler Avgvstvs Forvm del Vendrell. Us hi esperem a tots Junta del Club Runners El Vendrell

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.