GARCIA BRAGADO SERÀ EL PADRÍ DEL NOU CLUB DE CORREDORS “RUNNERS EL VENDRELL”

0
357

EL CLUB ES PRESENTARÀ DISSABTE A LES 17:45h AL CELLER AVGVSTVS DEL VENDRELL
El proper dissabte 19 de gener es presentarà en societat el nou club de corredors “Runners El Vendrell” i ho farà amb un padrí d’autèntic luxe: l’atleta Jesús Ángel Garcia Bragado; un dels referents de l’atletisme estatal que ha aconseguit la fita de ser sis vegades olímpic. | La presentació del club, i que sigui apadrinat per un mite de l’atletisme, és el punt que culmina a molts mesos de feina i reunions d’un grup de vendrellencs afeccionats a córrer. La feina va començar l’abril de l’any passat i en poc més de mig any s’ha passat de trobades per sortir a córrer plegats a formalitzar un club i superar la xifra de 60 socis. A més a més, des del setembre, Runners El Vendrell també ha endegat de nou a la vila l’Escola d’Atletisme que ja compta amb més de mig centenar de nens i nenes. Tot plegat fa que el club vulgui continuar creixent i per a fer-ho cal donar-se a conèixer. Per això dissabte a les 17:45h ho farà en un acte als Celler Avgvstvs Forum del Vendrell obert a tothom que hi vulgui assistir i on comptaran amb Jesús Angel Garcia Bragado que ha accedit a apadrinar el club. Runners El Vendrell és un grup d’amants de l’atletisme sigui quin sigui el nivell de cadascú. De cara al futur el club vol continuar creixent i plantejar-se nous reptes com ara el de recuperar alguns dels camins del Vendrell per poder practicar esport, organitzar curses pròpies o créixer fins al centenar de socis. Per tot això, us convidem a la presentació del Club que tindrà lloc el proper dissabte 19 de gener a les 17:45h als Celler Avgvstvs Forvm del Vendrell. Us hi esperem a tots Junta del Club Runners El Vendrell

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.