El fred i la boira marquen la tònica del Desè Canicross de Moià

0
460

El passat 13 de gener, la població de Moià va acollir el X Canicross de la “2 turons”, conjuntament amb una marxa nòrdica i una cursa de muntanya. Amb un recorregut de 10’7 km, la cursa va acollir a una quarantena de canicrossers vinguts d’arreu de Catalunya. A les 9.30 hores del matí es donava la sortida i les condicions atmosfèriques, marcades pel fred i la boira, presagiaven una cursa dura i exigent. | En general, es tractava d’un circuit molt tècnic, amb poca pista i força corriol. A la duresa inherent al propi recorregut, se li va sumar les males condicions meteorològiques que no va posar les coses fàcils als corredors. En general, el fang, el gel i el fred van acompanyar als corredors al llarg del recorregut. A més, la boira va dificultar la visibilitat i això va ocasionar a més d’un i una perdre’s. Pel que fa a la classificació, en categoria masculina, la primera posició va ser per Raúl Rota, seguit per Carlos Andújar i Joaquim Serra, en tercer lloc. En categoria femenina, el podi va estar conformat per Miriam Galisteo en primera posició; Marta Nogueira, en segona i Laia Vives, en tercera. En definitiva, malgrat la duresa i les males condicions meteorològics, Moià es consolida per desè any consecutiu amb una cita imprescindible per als canicrossers.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.