Cursa del Barri de Sant Antoni CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10 KM EN RUTA

0
312

El proper diumenge 20 de gener se celebrarà la desena edició del Campionat de Catalunya de 10 km en Ruta, organitzat pel Club Esport i Natura en el marc del 35a Cursa de 10 km del Barri de Sant Antoni al circuit urbà d’aquest barri tant emblemàtic de l’eixample barcelonès.| La sortida es donarà a les 9.30 hores del matí entre els carrers Floridablanca i Viladomat, i l’arribada enfront del Poliesportiu Rocafort . Els actuals campions són Pol Guillén i Raquel Parrado, que van aconseguir el títol l’edició passada celebrada a Montmeló.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.