34è Cros Ciutat de Vic CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT PER CLUBS

0
447

El proper diumenge 20 de gener se celebrarà l’onzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Cros Curt , organitzat pel Club Atlètic Vic en el marc del 34è Cros Ciutat de Vic al circuit dels voltants de la pista Josep Ma. Pallàs de Vic, coincidint amb el “ Trofeu Pere Casacuberta ”.| El festival atlètic començarà a partir de les 10.00 hores amb les curses populars i de veterans, posteriorment se succeiran les diferents categories fins arribar a les 13.00 h que es realitzarà la cursa corresponent al campionat autonòmic femení, i a les 13.25 h es donarà la sortida de la cursa masculina. Ambdues curses es disputaran sobre una distàcnia de 4.000 metres. Els actuals campions són el Futbol Club Barcelona en la categoria masculina i l’Agrupació Atlètica de Catalunya en la femenina, que van aconseguir el títol l’edició passada celebrada a Sabadell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.