34è Cros Ciutat de Vic CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT PER CLUBS

0
536

El proper diumenge 20 de gener se celebrarà l’onzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Cros Curt , organitzat pel Club Atlètic Vic en el marc del 34è Cros Ciutat de Vic al circuit dels voltants de la pista Josep Ma. Pallàs de Vic, coincidint amb el “ Trofeu Pere Casacuberta ”.| El festival atlètic començarà a partir de les 10.00 hores amb les curses populars i de veterans, posteriorment se succeiran les diferents categories fins arribar a les 13.00 h que es realitzarà la cursa corresponent al campionat autonòmic femení, i a les 13.25 h es donarà la sortida de la cursa masculina. Ambdues curses es disputaran sobre una distàcnia de 4.000 metres. Els actuals campions són el Futbol Club Barcelona en la categoria masculina i l’Agrupació Atlètica de Catalunya en la femenina, que van aconseguir el títol l’edició passada celebrada a Sabadell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.