LA MITJA MARATÓ DE BARCELONA, NO PARA DE CRÉIXER

0
387

La 23ª edició de la cursa barcelonina experimenta, a un mes de la seva celebració, un creixement de participació aproximat del 10% respecte l’edició del 2012, i ja compta amb més de 9.000 inscrits. La marca esportiva Kalenji, esdevé nou patrocinador esportiu de la cursa. Un total de 9.032 corredors ja han efectuat la seva inscripció per a la propera edició de la Mitja Marató de Barcelona, que se celebrarà el proper 17 de febrer. Aquesta xifra representa, a dia d’avui, un creixement aproximat respecte la passada edició del 10%, fet que pronostica que la xifra final d’inscrits de la prova, pot aspirar tancar les inscripcions amb un nou rècord d’inscrits. La presència femenina de la cursa, augmenta la seva participació i passa a ser una quarta part del total d’ inscrits.| Pel que fa a la procedència dels corredors, el 30% dels quals són estrangers, augmentant així el gruix de corredors procedents de fora l’Estat espanyol. Del 70% restant d’ inscrits, més de la meitat dels corredors són catalans. Kalenji aposta per la Mitja Marató de Barcelona i arriba a un acord amb l’organització de la cursa per tal de ser-ne el patrocinador esportiu. Amb la incorporació de la marca esportiva francesa, es farà un pas més en la internacionalització de la cursa, que cada vegada més, compta amb un percentatge més elevat de corredors estrangers. Degut a la línia creixent que ha experimentat la cursa barcelonina al llarg dels últims anys, sumat a una bona organització i l’aposta per portar corredors de renom a Barcelona, com serà el cas del kenyà Eliud Kipchoge en la propera edició, han fet que Kalenji recolzi la cursa i treballi per posicionar-la entre l’elit de les mitges maratons europees.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.