Francesc Freixer i Meritxell Giménez Guanyadors absoluts del duatló de muntanya de Mataró

0
486

Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve ) i Meritxell Giménez (Club Natació Reus Ploms ) Guanyadors absoluts del duatló de muntanya de Mataró.
Mataró va acollir diumenge passat la sisena jornada de la Lliga nacional de duatlons de muntanya de la present temporada 2012-2013 , amb motiu de la celebració de duatló la 15ª edició del duatló SBR de Mataró la prova més antiga de tot de Catalunya. En un matí de fred intens i sota una forta pluja els 400 duatletes participants van fer front a els 6 quilòmetres inicials de cursa a peu , seguit de 22 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt9 i per acabar una nova i darrera cursa a peu de 3 quilòmetres .| Dins de l’apartat competitiu i a la categoria masculina victòria absoluta pel duatleta de Folgueroles Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve ) Campió de Calunya a les temporades 2010 i 2011 , amb un temps guanyador de 1 hora 35 minuts 7 segons , un marge de 29 segons per davant del segon classificat absolut , el guanyador de la cinquena jornada de lliga a Cabrils , Adrian Merino (Club Natació Reus Ploms ) pujant al tercer graó del podi absolut i primer sub-23 , el duatleta Bolivià Ever Alejandro Gómez (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ).Per equips 1º lloc pel Club Natació Reus Ploms (Merino-Portilla-Torrades) 2º Club Triatló Lluçanès (Crosas-Madrona-Bartoló) 3º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Gómez-Camps-Navarro ). A la vessant femenina contundent victòria absoluta per la duatleta de Terrassa , Meritxell Giménez ( Club Natació Reus Ploms ) amb un crono de 2 hores 3 minuts 34 segons , una avantatge de 2 minuts i 58 segons per davant de la segona classificada absoluta Teresa Pons (CET Distance ) completant el podi com tercera la seva companya de Club , Montse Aranda.Per equips 1ª posició pel Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Càtedra-Barbe-De la Cuesta) 2ª Club Triatló Granollers (Martínez-Espinosa-Corbera) 3ª Club Natació Prat-triatló (De la cal-Broto-Cornudella).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.