Francesc Freixer i Meritxell Giménez Guanyadors absoluts del duatló de muntanya de Mataró

0
382

Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve ) i Meritxell Giménez (Club Natació Reus Ploms ) Guanyadors absoluts del duatló de muntanya de Mataró.
Mataró va acollir diumenge passat la sisena jornada de la Lliga nacional de duatlons de muntanya de la present temporada 2012-2013 , amb motiu de la celebració de duatló la 15ª edició del duatló SBR de Mataró la prova més antiga de tot de Catalunya. En un matí de fred intens i sota una forta pluja els 400 duatletes participants van fer front a els 6 quilòmetres inicials de cursa a peu , seguit de 22 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt9 i per acabar una nova i darrera cursa a peu de 3 quilòmetres .| Dins de l’apartat competitiu i a la categoria masculina victòria absoluta pel duatleta de Folgueroles Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve ) Campió de Calunya a les temporades 2010 i 2011 , amb un temps guanyador de 1 hora 35 minuts 7 segons , un marge de 29 segons per davant del segon classificat absolut , el guanyador de la cinquena jornada de lliga a Cabrils , Adrian Merino (Club Natació Reus Ploms ) pujant al tercer graó del podi absolut i primer sub-23 , el duatleta Bolivià Ever Alejandro Gómez (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ).Per equips 1º lloc pel Club Natació Reus Ploms (Merino-Portilla-Torrades) 2º Club Triatló Lluçanès (Crosas-Madrona-Bartoló) 3º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Gómez-Camps-Navarro ). A la vessant femenina contundent victòria absoluta per la duatleta de Terrassa , Meritxell Giménez ( Club Natació Reus Ploms ) amb un crono de 2 hores 3 minuts 34 segons , una avantatge de 2 minuts i 58 segons per davant de la segona classificada absoluta Teresa Pons (CET Distance ) completant el podi com tercera la seva companya de Club , Montse Aranda.Per equips 1ª posició pel Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Càtedra-Barbe-De la Cuesta) 2ª Club Triatló Granollers (Martínez-Espinosa-Corbera) 3ª Club Natació Prat-triatló (De la cal-Broto-Cornudella).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.