Panera del Corredor. Ja tenim els guanyadors.

0
400

Amb motiu del trentè aniversari de la REVISTA MARATHON vam convidar a tots els apassionats de l’atletisme a participar en el sorteig de Reis anomenat PANERA DEL CORREDOR. Però la nostra panera no tenia ni pernil ni torrons, sinó que està estava PLENA DE DORSALS! Dorsals per a participar gratuïtament en nombroses curses del Calendari. El sorteig es va fer el dissabte 12 de gener a les 13 hores a la botiga d’esports del mític Domingo Catalán “Atleta’s”, situada a la Carretera de la Bordeta, número 7. Per l’ocasió, vam convidar tos els participants a assistir-hi per treure les paperetes guanyadores de la nostra urna.| Aquí teniu els guanyadors: MARATÓ DE BARCELONA (Francisco Gras). MITJA MARATÓ DE BARCELONA (Esteve Vila Farrés). MITJA MARATÓ DE TERRASSA (Félix Bataller Rivas). MITJA MARATÓ DE TARRAGONA Carlos Lito 1911). MITJA MARATÓ DE GIRONA (Eugeni Álvarez Merchán). MITJA MARATÓ DE TÀRREGA (Xavi Tomás Serrano). MITJA MARATÓ DE MOLLERUSSA (Txús Domínguez Ruibal). CURSA DE LA VILA OLÍMPICA DE BARCELONA (Arantxa Suau Bordas). CURSA BARRI DE SANT ANTONI (Antoni Represa Togores). CROS DE SANTS de BARCELONA (David Auñón Palomar). SANSI DE BELLATERRA (Noëlia Romero Abad). SANSI DE VILADECANS (Bruno Paz Palanques) i SANSI DEL MASNOU (José Hernández Vázquez). Demanem els guanyadors que ens enviïn URGENTMENT las seves dades per a que NOSALTRES mateixos fem la seva inscripció a la cursa triada (nom, cognoms, adreça, data de naixement i número de xip (si tenen xip en propietat), nom del club i telèfon de contacte. Les dades que no ens arribin abans de l’1 de febrer quedaran anul·lades. Són urgents les de Sant Antoni, Terrassa i la Mitja i Marató de Barcelona. Moltes gràcies a tots els qui heu participat enviant e-mails o missatges a la nostra pàgina de Facebook “Revista Marathon”! L’èxit del sorteig ens obliga a repetir-lo l’any que ve i esperem que encara en sigueu més, també els organitzadors de les curses! En especial agraïm els organitzadors que amablement s’han adherit a la idea. Els seus noms i logotips quedaren reflectit a la crònica del sorteig que publicarem a la revista de febrer.! FOTO: En aquesta crònica ens agradaria publicar una foto de cada afortunat. Potser una foto carnet, corrent, arribant a meta o amb roba normal. Demanem que els afortunats enviïn una imatge de qualitat a: paneradelcorredor@gmail.com. L’equip de REVISTA MARATHON us agraeix la vostra participació i us invita a subscriviu-vos a la nostra publicació, ho podeu fer a: www.revistamarathon.com. Si us agraden els concursos també us invitem a participar en la nostra “MARATHONBOLA” sorteig bimensual que fem a la nostra pàgina de FACEBOOK…

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.