10k DE VILAFRANCA FA EL PRIMER RECORD- JA TÉ MÉS DE 1.200 ATLETES INSCRITS

0
421

Els 10k de Vilafranca ja ha fet el seu primer record i és superar els inscrits de l’edició passada els 1.200 runners, a falta de 11 dies per tancar les inscripcions xifra aconseguida, ara busca el següent objectiu anar pel màxim d’atletes que es tanca la cursa, 1.600. Avancem que en aquest moments ja hi ha inscrits dos atletes de cert nivell,Mario Manzana de Sant Just que té 31’ 12 a la passada Sant Silvestre de Barcelona, però és un atleta que té com millor marca 30’ 27.| I la veterana atleta de 64 anys campiona del mon de mitja marató de veteranes a Jyvaskyla (Finlandia) l’Emi Vaquero amb 1h 33’, campiona d’Espanya de marató amb 3h 32’ a Gran Canaria i recordman en moltes distancies tant a Catalunya com a Espanya, tota una crack. El Roger Roca ens ha comentat que tot i ser una gran cursa no podrà revalidar el primer lloc de l’any passat per que aquell dia correrà una duatló, sent la seva especialitat. Ara ja no teniu excusa par apuntar-vos a aquesta gran cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.