La Cursa BDN Running es consolida al calendari

0
418

Quan encara falta gairebé un mes per a l’esdeveniment, la 2ª Cursa BDN Running – Memorial Luis Condon ja supera les 1500 inscripcions de les 2000 que s’han obert aquest any. En la primera edició, la cursa ja es va fer un lloc en l’atletisme popular a Catalunya i l’objectiu de cara a aquesta segona edició és consolidar-se com a esdeveniment esportiu de qualitat. A més, la cursa renova el seu compromís solidari amb la investigació contra la leucèmia i col·laboració, novetat d’aquest any, amb el Projecte Home.| En el marc de les activitats paral·leles a la cursa, l’organització de la BDN Running convoca entrenaments per a preparar la 2ª Cursa BDN Running – Memorial Luis Condon. Començant el diumenge 13 de gener a les 17:30 el primer entrenament en grup , la convocatòria d’entrenaments es repetirà cada diumenge fins al dia de la cursa. Aquest entrenament és obert a persones de qualsevol nivell, ja siguin principiants o atletes amb més experiència i independentment de si s’han inscrit a la cursa o no. La cursa tindrà lloc a la Rambla del Gorg de Badalona el 10 de febrer a les 9h i la organització espera repetir l’èxit de l’edició anterior. El vídeo promocional la cursa ja té més de 1300 visualitzacions, després de només una setmana d’estar publicat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.