CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA

0
356

Tamara del Río i Albert Àlvarez, Campions
El passat cap de setmana, 12 i 13 de gener, es va disputar la divuitena edició del Campionat de Catalunya de Proves Combinades en Pista Coberta en les categories Absolut i Promesa a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell.| Tamara del Río (AAC) ha revalidat el títol absoluta de pentatló amb una marca de 3.481 punts. Albert Àlvarez (FCB) ha aconseguit la victòria amb una marca de 4.975 punts a l’heptatló. Jesús Castillo (Cornellà At.) i Clara Remacha (FCB) han aconseguit el títol promesa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.