CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB-20 EN PISTA COBERTA

0
336

El FC Barcelona, Campió masculí i femení
Aquest dissabte 12 de gener s’ha celebrat la tretzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. El Futbol Club Barcelona s’ha proclamat campió tant a la categoria masculina com a la femenina. Podem destacar alguns registres d’interès com els rècords dels campionats aconseguits per Javier Delgado (FCB) als 400 metres amb 49”01, Sergio Acera (AAC) que ha saltat 7,22 m en llargada, Cristina Lara (FCB) ha marcat 25”30 als 200 m, Martina Rodríguez (FCB) ha fet 2’15”20 als 800 m, Judit Pérez (ISS-L’H) als 3.000 m amb 10’25”07, Cora Salas (FCB) ha saltat 5,57 m en llargada, i el relleu femení de 4X200 m del FC Barcelona que ha marcat 1’41”84 amb un equip format per M.Abadal, L.Hernández, C.Lara i C.Salas. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.