LA CURSA BARRI DE SANT ANTONI MÉS MULTITUDINÀRIA

0
491

LA CURSA BARRI DE SANT ANTONI MÉS MULTITUDINÀRIA ES PRESENTA DIMARTS A LA FÀBRICA MORITZ BARCELONA
La Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda Sant Antoni, 41) ha estat el lloc escollit per fer la roda de premsa de presentació de la XXXV Cursa Barri de Sant Antoni el proper dimarts 15 de gener a les 12:00h, una competició que enguany ha tornat a superar el rècord d’atletes amb un total de 4.000 inscrits. La prova, la cursa popular més antiga de les que se celebren a la ciutat de Barcelona, tindrà lloc el diumenge 20 de gener i la seva sortida serà a les 9:30 hores a la confluència dels carrers Floridablanca i Borrell, al bell mig del barri de Sant Antoni. | La Cursa del Barri de Sant Antoni és cada any la primera del calendari barceloní i a més aquest 2013 acollirà el XX Campionat de Catalunya absolut i de veterans de 10 quilòmetres en ruta. Aquest fet fa que enguany el nivell dels atletes participants sigui encara més gran, ja que molts d’ells vindran a Sant Antoni a lluitar pel títols de les seves respectives categories. A la presentació hi seran presents alguns dels esportistes més destacats, a més del president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas. QUÈ: Presentació Cursa Barri Sant Antoni 2013 (35ena edició) QUAN: Dimarts, 15 gener 2013 HORA: 12.00h ON: Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda Sant Antoni, 41 Barcelona)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.