BDN Running

0
507

L’Ajuntament de Badalona i la cursa BDN Running – Memorial Luis Condon col·laboren perquè alumnes d’ESO, batxillerat i cicles formatius participin en aquest esdeveniment esportiu
També s’han organitzat activitats paral·leles, com una caminada popular que forma part del programa Fem Salut i xerrades incloses dins el projecte Parlem de Salut
L’Àrea d’Educació, Esports i Joventut i la de Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament de Badalona col·laboraran amb la cursa BDN Running – Memorial Luis Condon, que aquest any arriba a la seva segona edició, per tal de fomentar la pràctica de l’esport i els hàbits saludables. Aquesta mateixa setmana l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut ha iniciat una campanya als centres educatius de la ciutat amb l’objectiu de promoure la participació dels estudiants de segon cicle d’ESO, batxillerat i cicles formatius a la BDN Running. Els centres escolars podran fer una inscripció de grup a un preu reduït i el centre que tingui més participants en aquesta cursa que arribin a la línia de meta rebrà un val per material esportiu.| D’altra banda, tot i que la cursa es farà el diumenge 10 de febrer, l’Àrea de Serveis Socials i Salut organitza, conjuntament amb l’Institut Català de la Salut (ICS) i dins del projecte Fem Salut, una caminada popular per aquelles persones grans que no hi poden participar. Aquesta activitat, que es farà dijous 7 de febrer, a partir de les 10 hores, s’iniciarà al carrer de Mar, cantonada amb el passeig de la Rambla, i recorrerà part del traçat de la BDN Running. També des del projecte municipal Parlem de Salut es realitzaran dues xerrades sobre alimentació i exercici físic saludable que es faran dilluns 4 de febrer, a les 10.30 hores, en el Centre Cívic de la Salut (avinguda del Marquès de Sant Mori cantonada amb el carrer de Quevedo), i el dimecres dia 6, també a les 10.30 hores, però a l’Àrea Bàsica de Salut de Progrés-Raval, al carrer del General Weyler, 44. Les conferències comptaran amb la participació d’una infermera de l’Institut Català de la Salut, d’una monitora del projecte municipal Fem Salut i d’un membre de BDN Running que parlarà sobre com preparar-se per la pràctica de l’activitat física saludable. Recordem que la cursa BDN Running es fa en un circuit de 10 quilòmetres que transcorre per diversos espais de Badalona com la plaça de Pompeu Fabra, al passeig de la Rambla, el parc de Ca l’Arnús o el Port. La novetat d’aquesta edició és que una part del recorregut es farà pel nou passeig Marítim. El tret de sortida és donarà a les 9 del matí a la rambla del Gorg, just davant del Palau Municipal d’Esports. Durant el mes de gener, BDN Running – Memorial Luis Condon organitza cada diumenge un programa d’entrenament amb preparadors físics que ajudaran a preparar la cursa als participants. Els entrenaments són oberts i el punt de trobada és al passeig Marítim, a l’alçada del carrer de Mar. Vessant solidari La cursa també tindrà un vessant solidari, ja que un euro de la inscripció de cada participant anirà destinat a l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras. L’Obra Social “la Caixa” col·labora en aquesta causa i participa també en la infraestructura de la cursa. A més, la cursa aposta per la integració de les persones en risc d’exclusió social. Persones drogodependents en tractament de desintoxicació al centre Projecte Home de Montgat col·laboraran en la realització de tasques de la cursa. El regidor d’Educació, Joventut i Esports, Juan Fernández, ha destacat “el compromís cívic de l’esdeveniment, que el converteix en molt més que una simple cursa”. En aquest sentit, Fernández ha valorat “la transversalitat del programa d’enguany i la promoció de la pràctica de l’esport en totes les franges d’edat així com el seu vessant solidari”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.