COMITÈ TÈCNIC DE LA FCA

0
323

Miguel Vélez, nou Director Tècnic
La Federació Catalana d’Atletisme ha nomenat a Miguel Vélez com a nou Director Tècnic de la Federació i President del Comitè Tècnic. La resta dels integrants de la nova estructura tècnica de la FCA són José Luís López com a Responsable de velocitat, tanques i relleus, José Ríos, Responsable de mig fons, fons ruta i cros, Antonio Corgos, Responsable de salts i proves combinades i Luis Lizaso, Responsable de llançaments. Com podem veure, el nou Comitè Tècnic està format per professionals de contrastat prestigi i experiència. El Director Tècnic, Miguel Vélez, ja va exercir aquest càrrec durant l’etapa de 1.993 a 2.000. És actualment Responsable de salts de la Real Federación Española de Atletismo i ha estat professor d’atletisme de l’INEFC de Barcelona. Entrenador amb llarga trajectòria, ha dirigit a atletes de nivell internacional.| Luís Lizaso també repeteix càrrec de Responsable de llançaments en etapes anteriors, és sens dubte un dels entrenadors amb més prestigi de l’atletisme català i espanyol. Llicenciat en INEFC, professor d’Educació Física i entrenador de la millor llançadora catalana de tots els temps, Irache Quintanal, així com altres atletes de nivell mundial com Mario Pestano o David Martínez. Antonio Corgos i José Rios han estat atletes de nivell internacional, ambdós participants en tres Jocs Olímpics i medallistes continentals. Corgos és llicenciat en INEFC, entrenador de la RFEA al Centre d’Alt Rendiment i entrenador cap del Club Muntanyenc de Sant Cugat. José Ríos, també és Responsable de fons de la RFEA en els sectors de cros, ruta i muntanya, entrenador i actual President del Grup Atletisme Lluïsos de Mataró. José Luís López és Doctor en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, professor d’atletisme a la Universitat de Vic i entrenador. També exerceix com a periodista especialitzat en atletisme a la Cadena Ser i al Canal Plus. En referència al sector de marxa atlètica, queda de moment adscrit a la direcció tècnica a l’espera de confirmar el responsable del sector.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.