CURSA DE SANT VALENTÍ DE LES CABANYES

0
451

INSCRIPCIONS TANCADES EN MENYS DE 24 HORES DE LA 6ena CURSA DE SANT VALENTÍ DE LES CABANYES
Un any més la Cursa de Sant Valentí bat tots els records i aquest any en menys de 24 hores s’han esgotat les 125 inscripcions disponibles per córrer aquesta clàssica cursa del Penedès de 3kms totalment gratuita, que tindrà lloc el proper 17 de febrer del 2013, diumenge de la festa petita del poble. De moment hi ha 133 inscrits, i diem de moment perquè els runners del poble són els únics que encara poden fer la seva inscripció.| Es poden consultar el llistat d’inscrits a la següent adreça: http://bit.ly/13iwbeM Moltes gracies a tots pel vostre suport i confiar en la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.