1ª CURSA SOLIDÀRIA PER LA SALUT MENTAL y la 1ª MARXA SOLIDÀRIA PER LA SALUT MENTAL

0
710

Totes dues a Martorell y previstes pel dia 09 de juny de 2013. Aquest nou i ambiciós repte que ja van començar els nostres companys de Sant Boi i Granollers fa uns anys, suposa per nosaltres obrir a la societat les portes del nostre univers de la salut mental i treballar “ENTRE TOTS” per tal que la nostra causa de millorar l’atenció i la integració de les persones amb malalties mentals pugui arribar al màxim nombre de persones possible.| Pretenem arribar a aquest objectiu realitzant dues proves atlètiques amb sortida i arribada al nostre centre i, d’aquesta manera, aconseguir que molta gent hi pugui accedir i pugui conèixer-nos. Nosaltres, per la nostra part, mostraríem el nostre caràcter més obert i contribuiríem amb la causa de desestigmatitzar la salut mental. Habitualment la nostra institució aprofita les pistes d´atletisme de la localitat en qüestió per fer aquestes proves, però nosaltres, per primer cop, les realitzarem amb sortida i arrivada al nostre hospital, aprofitant el terreny del qual disposem. La cursa serà de 10,9km, convinant asfalt i muntanya i la marxa serà de 7,6km, aproximadament, aprofitant el mateix circuit de la cursa. Hem decidit organitzar una marxa també amb l´objectiu de que hi puguin participar els nostres usuaris, ja que la majoria d´ells tenen moltes limitacions físiques com per còrrer. La participación máxima, per ser la primera edició, serà de 400 participants a la cursa i 300 a la marxa. Els nostres objectius són clars: Commemorar el nostre 50 aniversari d’una manera saludable, diferent i original, que permeti a la població participar activament. Obrir les portes del nostre centre per donar a conèixer la nostra feina i permetre que la societat visualitzi les necessitats i vulnerabilitats de les persones que pateixen malalties mentals. Promoure la salut, mitjançant la pràctica de l’atletisme, un dels esports més complerts i recomanables per mantenir un equilibri entre el cos i la ment. Aconseguir, mitjançant el preu de les inscripcions, un petit fons econòmic per beneficiar als usuaris del nostre centre. Aprofitar la iniciativa per promoure i fer campanya de l’espai sense fum. Es tractarà de dues proves esportives cronometrades per la CHAMPIONCHIP. El nostre programa consisteix en realitzar les dues proves atlètiques esmentades anteriorment, fer el lliurament de premis, realitzar un sorteig de productes entre tots els participants i finalment, gaudir d´ un aperitiu i barbacoa amb sidra per a atletes i familiars.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.