Ja s’han venut més de 1.700 mocadors de la campanya Correx2

0
455

Es multipliquen els actes per recaptar fons per combatre el càncer infantil amb La Mitja Pep Guardiola i Jordi Évole amb el mocador de la campanya
La Mitja Marató de Granollers-les Franqueses-la Garriga torna a córrer contra el càncer. Si l’any passat milers de persones van omplir la cursa de samarretes blaves per recollir fons per a la Unitat de Cures Pal·liatives de l’Hospital de Granollers, enguany La Mitja s’omplirà de mocadors per al coll per recaptar fons per al laboratori d’investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. I és que, a falta d’un mes per a la celebració de La Mitja, ja se n’han venut més de 1.700, dins la campanya solidaria amb el càncer infantil Correx2, impulsada per una parella de Granollers, la Mònica i en Josep Maria, després de patir la mort de la seva filla, la Maria, a causa d’un càncer.| Els mocadors tubulars, amb el lema de la campanya, Aquesta Mitja corre per dos! , a favor de la recerca en càncer infantil, es venen per 8 euros a diferents botigues de la capital del Vallès Oriental, com ara La Gralla, L’Aire Esports, Les Herbes del Portalet, l’Encant Sushi-Bar de la Porxada, el Forn de l’Espinasa, Sastreria Dimensió, el Món, Pintures Oller, Rock a Prop, Camp4, la perruqueria Ris o Llis, fruteria Font Verda, Parades del Mercat de Sant Carles i al Club Natació de la ciutat. També es pot comprar online a través del diari Ara, i al punt de venda que s’instal.la davant del Museu de Granollers tots els divendres a la tarda, el dissabte (tot el dia) i el matí dels diumenges. A més, els actes de suport i el recolzament a la campanya solidària continuen creixent. Aquest dissabte 12 de gener els paradistes del Mercat de Sant Carles de Granollers se sumen a la campanya correx2 i es posaran el mocador. Durant el matí es farà una sessió fotogràfica al mateix mercat. L’endemà, el diumenge 13, la parada de davant del Museu, es traslladarà a la plaça de la Porxada on a les 12:00 del migdia es farà una Swing Jam amb balladors provinents d’escoles de ball de Barcelona i La Garriga. I molts personatges coneguts ja s’han posat el mocador: des de l’entrenador de futbol Pep Guardiola, fins al periodista Jordi Évole, passant pels cuiners Ferran Adrià i Albert Adrià o el futbolista Gerard Piqué, entre molts altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.