ELS 10K DE VILAFRANCA JA SUPERA ELS 1.000 INSCRITS

0
369

A falta de 19 dies per la celebració dels 3ers 10k de Vilafranca, 27-1-13, ja supera els 1.000 atletes inscrits i va sumant. La cursa que compte amb un circuit molt ràpid i que com novetat tindrà calaixos per temps i el horari de la sortida serà a les 11 del matí, ja ha superat un dels seus reptes, tornar a superar el miler de runners, ara el següent es superar els 1.200 de la edició passada i el tercer arribar als 1.600.| No espereu a fer la vostra inscripció, ara van a tota maquina les inscripcions i pots quedar-te sense.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.