ELS 10K DE VILAFRANCA JA SUPERA ELS 1.000 INSCRITS

0
313

A falta de 19 dies per la celebració dels 3ers 10k de Vilafranca, 27-1-13, ja supera els 1.000 atletes inscrits i va sumant. La cursa que compte amb un circuit molt ràpid i que com novetat tindrà calaixos per temps i el horari de la sortida serà a les 11 del matí, ja ha superat un dels seus reptes, tornar a superar el miler de runners, ara el següent es superar els 1.200 de la edició passada i el tercer arribar als 1.600.| No espereu a fer la vostra inscripció, ara van a tota maquina les inscripcions i pots quedar-te sense.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.