l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa visitant la residencia Triginta, de Mútua de Terrass

0
402

Amb motiu de la diada de Reis, com ja és habitual, membres de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa visitant la residencia Triginta, de Mútua de Terrassa, per repartir obsequis entre els seus residents.
Amb motiu d’aquestes dates festives nadalenques, especialment la jornada de reis, membres de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), han visitat de nou, la residencia Triginta amb motiu de repartir entre els residents d’aquesta, obsequis relacionats amb l’AEMMT.| La residencia Triginta, del Grup Mútua de Terrassa, disposa de 30 places d’habitatge residencial per a l’atenció de persones amb una malaltia mental severa i alhora, una situació personal que condiciona la necessitat de suport assistencial. L’objectiu principal, no consisteix només en oferir cobertura de necessitats bàsiques com l’allotjament, manutenció i cura, sinó també una atenció psicosocial orientada vers la millora de l’autonomia personal i social, la millora de la qualitat de vida, l’increment de l’autoestima i de l’estat d’ànim, la motivació dels usuaris a participar en la dinàmica del centre i, sobretot, donar suport per a la integració comunitària d’aquestes persones. La Llar Residència Triginta, situada al centre de la ciutat, forma part de l’àrea sociosanitària de Terrassa. Aquesta visita a la Residència Triginta, per part de membres de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, forma ja part del calendari anual d’aquesta associació terrassenca, que vol compartir també la il·lusió de les festes nadalenques amb els residents de Triginta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.