José Ríos és nomenat responsable de fons de la Federació Espanyola

0
463

El recentment reelegit president de la Real Federación Española de Atletismo, José Mª Odriozola, ha fet públics els noms dels nous membres del Comité Tècnic que l’ acompanyarà durant els propers 4 anys.
Un dels noms nous és el del nostre president, en José Ríos que, juntament amb Luis Miguel Martín Berlanas, serà el responsable de fons. Entre ells dos substitueixen doncs a tot un dinosaure com era Luis Miguel Landa i es repartiran la feina: Ríos serà el màxim responsable de cros, ruta i muntanya i Berlanas de pista. O sigui que, com a curiositat, serà l’ encarregat de seleccionar a la seva parella, la Gema Barrachina, quan ho cregui convenient.| Així doncs, el presi continua sumant responsabilitats un cop abandonat l’ atletisme d’ elit com atleta: apart de presidir el G.A. Lluïsos Mataró des de fa gairebé 13 anys, regenta la seva botiga Ríos Running (que té el seu propi club), és entrenador d’ atletes d’ elit i dels Lluïsos i vocal de la junta directiva de la Federació Catalana i dels comitès d’ atletes i de cros de la mateixa FCA. I apart de tot això, encara té temps d’ entrenar una mica. I no voldríem deixar-nos res, però és possible. Perquè després diguin que els homes no poden fer 2 coses al mateix temps! A la foto el podeu veure amb la Xènia Pelegrí a la Nit de l’ Atletisme Català de l’ any passat després de recollir el premi pel títol de campions de Catalunya per equips alevins en pista.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.