BUPA GREAT INTERNACIONAL DE EDIMBURGO CROSS COUNTRY

0
313

Ayad Lamdassem, segon
Aquest dissabte 5 de gener s’ha disputat el Cros d’Edimburg que aquest any estrena un nou format amb un enfrontament internacional entre els equips de Gran Bretanya, Estats Units i Europa. Tres atletes catalans han participat com a integrants de l’equip europeu que s’ha proclamat Campió.| Ayad Lamdassem ha aconseguit la segona posició de la cursa, darrera de l’americà Bobby Mack que ha estat el vencedor. Carles Castillejo ha entrat en una brillant sisena posició i Abdelaziz Merzougui que s’ha classificat en el lloc vint-i-quatre.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.