LA 6ena Sant Silvestre més participativa i solidària que mai per la Marató de TV3

0
512

Més de 300 corredors van prendre part a la 6a Sant Silvestre Montblanquina per la marató de TV3, el dilluns 31 de desembre de 2012, organitzada pel Club Atlètic Montblanc, amb un rècord de participació, arribant al límit d’inscripcions fixades dies abans de la cursa. A les 5 de la tarda, uns 70 nens van participar a la cursa de 500 metres i unes 220 persones van prendre part a la cursa de 3,2 quilòmetres. Tots els corredors amb el corresponent barret de pare Noel, van poder gaudir d’un circuit pels carrers cèntrics de Montblanc, amb força animació i la presència del drac de Montblanc. | Un cop acabada les curses tots els participants van rebre una bossa amb els records de la Sant Silvestre Montblanquina i van gaudir de berenar. Tots els ingressos de les inscripcions es destinaran a la Marató de TV3 que aquest any és per la lluita contra el càncer. Pel que fa a la classificació de la Sant Silvestre absoluta va ser guanyada en categoria masculina per Arnau Sugrañes de A.E. Blancafort amb tu temps de 10:42 minuts, seguit de Joan Pijuan amb un tems de 10:43 minuts, i per Kilian Garcia Ruiz de la Joventut Atlètica Sabadell amb un temps de 11.01 minuts. En Categoria femenina, la sant silvestre popular va ser guanyada per Isabel Lopez Buendia del Pratenc, amb un temps de 13:16 minuts, seguida d’ Alba Ferrez Hernández del A.A.C. amb un temps de 13:28 minuts i per Marta Secall del Club Atlètic Montblanc amb un temps de 14:03. Agrair el suport de tots els col·laboradors, voluntaris, de la Policia Local, Protecció Civil, el drac i les gralles de Montblanc que ha fet possible la Sant silvestre Montblanquina més solidaria que mai. Fotos i les classificacions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.