Èxit rotund de participació a “La Nostra” al voltant de 1800 participants

0
455

Podis de luxe en la cursa masculina i femenina
La 2ª edició de la Cursa de Cap d’any de Sabadell, organitzada per l’Associació Esportiva Sant Silvestre de Sabadell va tenir lloc ahir batent el seu record de participants, sobre un recorregut de 5km .| I és que més de 1700 persones van omplir la Plaça de la Creu Alta, primer van ser els nens mes de 100 que van córrer una cursa solidària no competitiva. Després més de 1500 adults que es van llençar avall en els 2 primers 2km, amb un tret donat per Carme Valero acompanyada d’altres autoritats de l’esport Sabadellenc. Pere Ordoñez amb un esprint molt renyit amb Reyes Estévez i Encarna Garcia van passar primers en el quilòmetre Powerade guanyant el seu pes en aquesta beguda, el fort ritme va anar fent la selecció fins a quedar 4 homes de manera que al quilòmetre 3 gran premi Aneto es van imposar Jordi Cruz i Encarna Garcia, guanyant el seu respectiu pes en brou, aquest esforç el van pagar. Jordi Cruz es quedava despenjat d’un grup format per Àngel Mullera, Miguel Quesada i Javi Jurado mentre que Encarna Garcia seria passada per Laura Gómez que ja arribaria a meta en primera posició. La sorpresa en la cursa femenina la protagonitzà Clàudia Dasca, olímpica a Londres en natació, que es colà en 3era posició. En homes en l’últim quilòmetre els 2 olímpics es van quedar sols jugant-se la victòria en els últims metres a on Quesada va fer valer el seu millor rush final davant Mullera. Aleix Muñío i Miguel Quesada, organitzadors de la cursa, s’ha mostrat molt contents amb la resposta dels participants, “Hem augmentat la participació de la cursa entre un 35% respecte l’any passat, en un 31 de desembre complicat pel fet de trobar-se enmig d’un pont festiu que ha fet que molta gent aprofités per marxar fora de la ciutat. La Nostra s’ha consolidat com la cursa de referència de la ciutat de Sabadell i de part de la comarca, i això ens enorgulleix i ens empeny a ser inconformistes i seguir millorant-la. “ Van afegir que malgrat enguany tancar les inscripcions 5 dies més tard que l’any passat hi ha seguit havent gent que ha fet tard a l’hora d’inscriure’s i ha corregut sense dorsal. “ Unes 210 persones vam comptabilitzar que van córrer sense dorsal el que fa una xifra marejant d’unes quasi 2000 persones corrent pels carrers de Sabadell el 31 a la tarda.” L’organització vol agrair l’ajuda de tots els voluntaris, patrocinadors principals i col·laboradors que han fet possible una cursa de tant nivell, i aprofita per a desitjar-vos un bon any 2013, i us espera l’any vinent corrent en la que s’ha convertit en una festa de l’atletisme a Sabadell, “La Nostra” festa!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.