TOWN OF RUNNERS – Divendres 11 de gener a les 19,30 hores al Centre Cultural

0
417

Ja ha començat la campanya solidaria a favor dels nens d’Etiòpia, amb de la projecció de la película TOWN OF RUNNERS, que juntament amb la Fundació AFNE, i amb el suport d’en Xavi Hernández, es farà el proper día 11 de gener al Centre Cultural. Evidentment que es un altre acte solidari de la nostra organització, coordinat per en Pep Mota, i on neix una nova oportunitat de col.laboració económica. En aquest cas, será la compra del video (10€), i que els diners recaptats, es destinaràn amb la seva totalitat, a reforçar el treball que AFNE, està fent amb els nens etíops. | Com diu l’anunci del Diari de Terrassa, i altres mitjans de comunicació, al final de la projecció, es farà una taula rodona, on es parlarà de com tractar les lesions esportives, i altres temes relacionats amb el mon de l’esport, especialmente amb el correr. Disposarem d’una excel.lent taula perticipativa, on hi hauràn representants del F.C. Barcelona, el CAR de Sant Cugat, la universitat de Barcelona, antics alteles olímpics, periodístes de TV3, i la representació de mitja Terrassa, dr. Salvador i Emili Asín. Una oportunitat magnifica per convidar a persones properes i del nostre entorn. Película excel.lent per nens.
Divendres 11 de gener a les 19,30 hores al Centre Cultural

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.