Adrian Merino i Mercè Tusell guanyen la VIII duatló de Cabrils

0
520

Adrian Merino (Club Natació Reus Ploms ) i Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms ), S’imposen a la VIII duatló de muntanya de Cabrils
La Cinquena i darrera jornada de la Lliga Nacional de duatlons de muntanya 2012 s’ha celebrat coincidint amb la vuitena edició del duatló de muntanya de Cabrils , sota una acurada organització del Centre Excursionista de Vilassar de Mar , assolint un nou rècord d’inscrits tancant les mateixes amb 15 dies d’antelació i 325 sol•licituds. El darrer matí de diumenge del 2012 els duatletes han fet front a 5 quilòmetres de cursa a peu , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar una nova cursa a peu de 2 quilòmetres.| A la vessant de la categoria masculina emocio fins els darrers metres de la cursa a peu amb la victòria absoluta per Adrian Merino (Club Natació Reus Ploms ) amb un temps de 1 hora 22 minuts 36 segons , un estret marge de 12 segons per davant del segon classificat , el guanyador absolut del duatló de muntanya de Terrassa , Israel Núñez (Club esportiu Mossos d’esquadra) el tercer graó del podi per Joan Ruvireta (Club Natació Vic-etb).Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Merino-Portilla-Chavarria) 2º Club Natació Vic-etb (Ruvireta-Padrós-Tarter) 3º Club Triatló Granollers (Soley-Bonet-Gual). En fèmines va continuar el domini aclaparador del Club Natació Reus Ploms, amb el segon triomf consecutiu a la lliga per la vigent Campiona d’Espanya de triatló i duatló de muntanya , Mercè Tusell amb un crono de 1 hora 44 minuts 21 segons , 57 segons de marge a la segona classificada absoluta la seva companya del Club Natació Reus Ploms , Ester Hernández , completant el podi com tercera classificada absoluta i primera veterana Montse Aranda ( CET Distance). Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Tusell-Hernández-Viladrich) 2ª Club Atlètic Igualada ( Moreno-Franco-Brusau) 3ª Club Triatló Granollers (Espinosa-Oliveros-Estrany).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.