Adrian Merino i Mercè Tusell guanyen la VIII duatló de Cabrils

0
412

Adrian Merino (Club Natació Reus Ploms ) i Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms ), S’imposen a la VIII duatló de muntanya de Cabrils
La Cinquena i darrera jornada de la Lliga Nacional de duatlons de muntanya 2012 s’ha celebrat coincidint amb la vuitena edició del duatló de muntanya de Cabrils , sota una acurada organització del Centre Excursionista de Vilassar de Mar , assolint un nou rècord d’inscrits tancant les mateixes amb 15 dies d’antelació i 325 sol•licituds. El darrer matí de diumenge del 2012 els duatletes han fet front a 5 quilòmetres de cursa a peu , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar una nova cursa a peu de 2 quilòmetres.| A la vessant de la categoria masculina emocio fins els darrers metres de la cursa a peu amb la victòria absoluta per Adrian Merino (Club Natació Reus Ploms ) amb un temps de 1 hora 22 minuts 36 segons , un estret marge de 12 segons per davant del segon classificat , el guanyador absolut del duatló de muntanya de Terrassa , Israel Núñez (Club esportiu Mossos d’esquadra) el tercer graó del podi per Joan Ruvireta (Club Natació Vic-etb).Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Merino-Portilla-Chavarria) 2º Club Natació Vic-etb (Ruvireta-Padrós-Tarter) 3º Club Triatló Granollers (Soley-Bonet-Gual). En fèmines va continuar el domini aclaparador del Club Natació Reus Ploms, amb el segon triomf consecutiu a la lliga per la vigent Campiona d’Espanya de triatló i duatló de muntanya , Mercè Tusell amb un crono de 1 hora 44 minuts 21 segons , 57 segons de marge a la segona classificada absoluta la seva companya del Club Natació Reus Ploms , Ester Hernández , completant el podi com tercera classificada absoluta i primera veterana Montse Aranda ( CET Distance). Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Tusell-Hernández-Viladrich) 2ª Club Atlètic Igualada ( Moreno-Franco-Brusau) 3ª Club Triatló Granollers (Espinosa-Oliveros-Estrany).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.