Nova web de Jaume Leiva

0
467

“No corro per arribar al triomf: busco la felicitat per trobar l’èxit”
Jaume Leiva, atleta terrassenc de 29 anys, l’any 2012 va fer-se un lloc en l’elit de l’atletisme nacional i mundial i va passar de corredor popular a atleta professional, gràcies a les seves victòries en curses prestigioses com la Behobia-San Sebastian i sobretot a la seva victòria al Campionat d’Espanya de Mitja Marató 2012 disputat a Tordesillas (Valladolid) i que li va donar el bitllet per participar al Campionat del Món de Mitja Marató, que es va disputar a Bulgària i on va aconseguir ser el 4t. millor europeu i 33è a la classificació general. L’any 2013 es proposa consolidar-se en l’elit de l’atletisme de fons espanyol i aconseguir la mínima pels Campionats del Món de Marató a Moscú. | Et convidem a navegar dins de la seva web i conèixer una mica millor a aquest atleta català.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.