Nova web de Jaume Leiva

0
538

“No corro per arribar al triomf: busco la felicitat per trobar l’èxit”
Jaume Leiva, atleta terrassenc de 29 anys, l’any 2012 va fer-se un lloc en l’elit de l’atletisme nacional i mundial i va passar de corredor popular a atleta professional, gràcies a les seves victòries en curses prestigioses com la Behobia-San Sebastian i sobretot a la seva victòria al Campionat d’Espanya de Mitja Marató 2012 disputat a Tordesillas (Valladolid) i que li va donar el bitllet per participar al Campionat del Món de Mitja Marató, que es va disputar a Bulgària i on va aconseguir ser el 4t. millor europeu i 33è a la classificació general. L’any 2013 es proposa consolidar-se en l’elit de l’atletisme de fons espanyol i aconseguir la mínima pels Campionats del Món de Marató a Moscú. | Et convidem a navegar dins de la seva web i conèixer una mica millor a aquest atleta català.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.