Ja tenim

0
555

La 2ª edició de la Cursa de Cap d’any de Sabadell, organitzada per l’Associació Esportiva Sant Silvestre de Sabadell que tindrà lloc el dilluns 31 a partir de les 16’20h de la tarda batrà el seu record de participants. Ja està tot apunt més de 1500 corredors entre la cursa de 5 km i “La Nostra” infantil es cordaran les sabatilles per a dir adéu al 2012 de la manera que més els agrada, corrent. Ahir dia 28 de desembre es van tancar les inscripcions amb més de 1400 inscripcions per la cursa de 5 km i alguna més de 100 per la infantil, tot un èxit de participació tenint en compte que ens trobem enmig d’un pont festiu en el que molta gent ha aprofitat per sortir.| Tots els participants rebran una samarreta tècnica , al costat d’una bossa carregada amb obsequis dels patrocinadors principals, com Aneto, Damm, Zanuy, Alemany,Powerade, Xococrep, Recuperation i més sorpreses. Ens sentim molt orgullosos com a organitzadors de dir que som la Cursa de cap d’any de CATALUNYA amb MÉS ATLETES OLÍMPICS: Reyes Estévez López, Miguel Quesada Velasco, José Ríos Ortega, Pep Molins, Carme Valero que donarà el tret de sortida i l’actual campió d’Espanya de 3000 m obstacles Àngel Mullera. Un cartell d’autèntic luxe per a La Nostra!!! Desitgem que gaudiu molt d’un dia tant i tant especial com el 31 corrent La Nostra, corrent al nostre costat. Bona cursa i un encara millor 2013!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.