REVISTA MARATHON. Sumari Nº 322 Desembre-Gener del 2013

0
439

Acaben l’any amb dues magnífiques entrevistes a dues dones que s’ho mereixen tot: 1) LIDIA RODRÍGUEZ, un valor en alça! GUANYADORA DE LA DARRERA CURSA DE LA DONA. 2) LAURA ORGUÉ es proclama CAMPIONA MUNDIAL DE QUILÒMETRE VERTICAL. Si amb això no teniu prou a partir d’aquí trobareu els reportatges de les següents competicions: Mitja Marató de Tarragona: es van donar cita 2.000 corredors populars i nombrosos atletes d’elit. 89a Cursa Jean Bouin: més de 16.000 atletes entre totes les categories. Reportatge Cursa de l’Amistat: el plaer de córrer per córrer. Cros Popular de Sants, una prova familiar i solidaria. Pujada i Baixada a Guanta. Marató del Montseny. Els 10 Km de Les Franqueses. | Cursa Fundació Port Aventura. I com sempre a les planes centrals més de 60 propostes diferents al Calendari de properes proves amb un “NOU DISSENY” més pràctic i ràpid de llegir. I acabem el número amb la Marató de Nova York i la indignació per la seva suspensió amb un magnífic recull d’Alèxia i el pensament de primera ma d’ARCADI ALIBÉS que va ser un dels atletes afectats. I… per a donar una mica de por finalitzem amb “El gegant de les maratons”… Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista, US PODEU FER SUBSCRIPTORS A TRAVÉS DE LA WEB: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). Participa pel FACEBOOK en el sorteig de 16 dorsal per córrer gratuïtament en diferents proves de Catalunya. Busca la PANERA DEL CORREDOR!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.