Cursa benèfica Corro Contra el Càncer a Sabadell

0
356

Aquest dissabte, vine a inscriure’t
Si encara no ho has fet, pots inscriure’t a la cursa de manera presencial aquest dissabte 29 de desembre i el dissabte 12 de gener. Ens trobaràs a l’stand situat a la planta 0 del centre comercial Paddock Bulevard de Sabadell, de 10 a 22 hores. Recorda que també pots inscriure’t a la pàgina web des d’avui mateix i fins el 20 de gener o als 1.500 corredors. La segona edició tindrà lloc el 10 de febrer de 2013 a les 10 del matí, al Parc Catalunya de Sabadell. Les places són limitades a 1.500 corredors, així que no ho deixis per l’últim moment! Trobaràs tota la informació a corrocontraelcancer.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.