Cursa benèfica Corro Contra el Càncer a Sabadell

0
565

Aquest dissabte, vine a inscriure’t
Si encara no ho has fet, pots inscriure’t a la cursa de manera presencial aquest dissabte 29 de desembre i el dissabte 12 de gener. Ens trobaràs a l’stand situat a la planta 0 del centre comercial Paddock Bulevard de Sabadell, de 10 a 22 hores. Recorda que també pots inscriure’t a la pàgina web des d’avui mateix i fins el 20 de gener o als 1.500 corredors. La segona edició tindrà lloc el 10 de febrer de 2013 a les 10 del matí, al Parc Catalunya de Sabadell. Les places són limitades a 1.500 corredors, així que no ho deixis per l’últim moment! Trobaràs tota la informació a corrocontraelcancer.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.