SanSilvestre Vendrell

0
569

La segona SanSilvestre Vendrell reuneix a més de 400 atletes amb un 25% de dones. Jaume Leiva (Runnersworld TGN 15:21) i Eva Maria Tapia (Runawaysreus 20:20) han estat els guanyadors de la 2a SanSilvestre del Vendrell.
26.Des La prova organitzada per l’empresa Running Solutions i l’Ajuntament de El Vendrell, s’ha disputat per un recorregut de 5 quilòmetres i ha comptat amb més de 400 participants. Més de 400 atletes, dels quals 300 eren adults i la resta (100) nens, han participat i finalitzat la SanSilvestre Vendrell.
Una de les grans novetats ha estat poder veure per primera vegada a El Vendrell, al campió d’Espanya de Mitja Marató Jaume Leiva (Terrasssa). A les 10:30h sortia la cursa senior i a les 11:15h ho feien les curses infantils amb un ratio molt alt de participació 100 nens i nenes participaven a la 2a Sansilvestre de El Vendrell. Els premis han estat pels 3 primers de la general, primers de cada categoria i els primers locals. També ha estat galardonat el club mes participatiu. El lliurament de premis ha estat presidida pel Senador Josep Maldonado, pel Regidor d’Esports Sergi Teruel i Àngels Turdiu, Regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Platges. Aquesta mateixa tarda es podran consultar les fotos i classificacions a la web de la cursa www.sansilvestrevendrell.com Organitzada per Running Solutions i Aj Vendrell. Running Solutions és una empresa dedicada a la gestió d’esdeveniments esportius, l’única de la zona especializada en running i gestionada íntegrament per corredors. El seu màxim responsable és l’atleta tarragoní Juanan Fernández, que també és el director de la Marató Costa Daurada. Aquesta empresa ja gestiona més de 15 esdeveniments anuals amb noms tan rellevants com la MCD (Marato Costa Daurada), Mitja de Cambrils, Mitja Salou, Cursa PortAventura, la SanSilvestre Vendrell o el Zoot Triatló Tarragona, entre d’altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.