NOMÈS QUEDAN 480 DORSALS PER PARTCIPAR A LA SANT SILVESTRE BARCELONESA A SANT CUGAT

0
444

A poc a poc s’acosta la Garmin Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat 2012 al objectiu marcat per l’organització, arribar als 3.500 corredors. Ja només queden tres dies per al tancament de la inscripció. Les 22.00 hores d’aquest divendres dia 28 acaba el termini per formalitzar el tràmit per internet. Tanmateix, dir que aquest termini podria tancar abans si s’assoleixen els 480 dorsals.| “Les inscripcions van a bon ritme i animem a tots aquells corredors que encara no s’hagin inscrit a que ho facin, no fos cas que es queden sense dorsal”, explica l’organitzador. L’última cursa de l’any, que es disputarà com és tradicional pels carrers de Sant Cugat a les 17:30 h del 31 de desembre, encara podeu participar fent la inscripció per online a www.santsilvestre.com. I tambè podeu fer-ho a Running Vallès i OMET (Oficina atenció ciutadana de Sant Cugat), fins eld dia 28 a les 20:00 h.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.