BAR CHINITO CELEBRA ELS 100 ANYS AMB UNA CURSA SOLIDARIA

0
447

Bar Chinito ha celebrat amb tothom els seus 100 anys de vida, i ho ha fet amb una iniciativa esportiva i solidaria: La cursa del Chinito. Mes de dos-cents corredors han pres part en aquesta primera edició. La cursa tenia un recorregut de 3,9 quilòmetres per els voltants del parc de Puigterrà. Els corredors havien de donar dues voltes al traçat, amb sortida i arribada davant mateix de l’establiment centenari. El ciircuit era un veritable trencacames amb pujades, baixades, escales, revolts, gespa, asfalt, que ha fet que fos del tot entretingut per els atletes.| Atletes de la qualitat de Pol Guillén i Just Sociats, ambdos de New Balance; Otmane Benomar, Oussama Chouati, Oriol Sellares -els 3 d’Avinent Manresa-, el santvicentí Roger Campoy (At Montornés), i fins i tot, tot un campió del mon de curses de muntanya com es Agustí Roc, han volgut aportar amb la seva participació, el seu grà d’arena a aquesta iniciativa solidaria. Tota la recaptació aconseguida anava dirigida a la Fundació Rosa Oriol. I com solidaria que era la cursa, solidaris han estat els guanyadors absoluts masculins, ja que els tres primers corredors han passat la linea d’arribada agafats de la má. SOCIATS, BENOMAR i CAMPOY han arribat com a guanyadors d’aquesta primera edició. En l’apartat femení, ALBA GALLARDO s’ha endut el triomf, amb JUDIT ESTER ocupant la segona posició, i la cadet EVA MUÑOZ amb una molt meritoria tercera posició final. S’ha viscut un ambient de festa, abans, durant i desprès de la cursa, amb una organització que ha treballat molt per tal de que l’esdeveniment resultès satisfactori com aixì ha estat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.