SANT SILVESTRE i CURSES DE CAP D’ANY

0
542

Sis Curses a Catalunya per acomiadar l’any
Com és tradicional, per acabar l’any atlètic de ruta se celebren les curses conegudes com Sant Silvestre. En aquesta temporada, són sis les que es realitzen a Catalunya. Tot i que tradicionalment les curses San Silvestre se celebren l’últim dia de l’any, la més matinera es disputarà el proper diumenge 23 de desembre amb la Sansi de Viladecans amb un recorregut de 5 km i per l’Avinguda del Segle XXI de la ciutat. El dia de Sant Esteve, el 26 de desembre, se celebrarà la 33a Cursa de Sant Silvestre del Masnou amb sortida i arribada al Port Esportiu del Masnou, cursa que és la San Silvestre més antiga de les que se celebren a Catalunya.| Diumenge 30 es disputarà la Cursa de Nadal Sant Silvestre Popular Lloretenca amb sortida a les pistes d’atletisme de l’Estadi Municipal de Lloret de Mar i un circuit urbà que recorre Lloret de Mar. El dia 31 de desembre es realitzaran tres curses amb aquesta denominació. La Sant Silvestre Barcelonesa que aquest any arriba a la catorzena edició i que per tercer any se celebra a Sant Cugat del Vallès. Amb una distància de 10 km de recorregut, la sortida es donarà a la Plaça Victòria dels Àngels de Sant Cugat i que passarà pels indrets més emblemàtics de la ciutat. També la 8a Cursa dels Nassos, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, amb sortida i arribada al carrer Selva de Mar de Barcelona. Per últim, la 2a Cursa de Cap d’Any “La Nostra” amb sortida i arribada a la Plaça Creu Alta de la capital del Vallès.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.