LA MITJA MARATÓ DE BARCELONA, PRESENTA EL SEU CIRCUIT

0
420

L’organització de la Mitja Marató de Barcelona dóna a conèixer el nou traçat de la cursa, que presenta petites variacions respecte la passada edició, per tal d’afavorir una cursa ràpida i fluida. D’aquesta manera i per tal de facilitar la participació dels corredors, s’han efectuat algunes millores al llarg del recorregut. | Amb l’objectiu de facilitar la participació dels corredors que el proper 17 de febrer del 2013 prendran part a la Mitja Marató de Barcelona, l’organització de la cursa ha treballat per oferir als participants un recorregut més ampli, recte i lineal, amb el propòsit que els corredors assoleixin el seu objectiu, malgrat el creixement experimentat per la prova. Així doncs, els primers 6 quilòmetres del circuit no presenten canvis respecte les anteriors edicions, efectuant la sortida com ja és habitual, des del Passeig Pujades. Una de les novetats importants d’aquest any, aquest punt serà també la línia de meta, per tal d’afavorir el trànsit dels arribats cap al Passeig Lluís Companys, al llarg del qual s’hi situarà l’ampli avituallament final. Els primers quilòmetres discorreran al llarg d’ àmplies avingudes, com el Passeig Colom, l’Avinguda Paral·lel i la Gran Via. A partir d’aquí, i amb la idea de fer un circuit més ràpid i recte, s’evitaran els girs de l’antic traçat a la zona del Poble Nou, agafant la Gran Via un cop superat el quilòmetre 11 i posteriorment la Rambla Prim, per tornar a l’Avinguda Diagonal, des d’ on es desembocarà a la zona del Fòrum, deixant enrere el quilòmetre 17. La façana marítima serà la gran protagonista els últims quilòmetres de la cursa, al llarg de la qual els corredors gaudiran del litoral barceloní fins al carrer Marina. Serà en aquest punt, on els corredors s’encaminaran novament cap a meta, al Passeig Pujades.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.