CONTROL CADET EN PISTA COBERTA 22 de desembre

0
381

En referència al proper control cadet en pista coberta de dissabte dia 22 de desembre i amb la intenció de facilitar el procés d’inscripció al control, fins dijous dia 20 de desembre, els clubs podran fer la inscripció dels seus atletes en aquest control, mitjançant el programa ISIS.| En el cas que algún club no vulgui acollir-se a aquesta possibilitat, els atletes individualment podran fer les inscripcions tal i coms’estan fent actualment. El delegat del club podrà recollir en la secretaria fins 45 minuts abans de la primera prova, un sobre amb un llistat de les seves inscripcions i els dorsals respectius. Al recollir el sobre (tots els dorsals, NO ES FARAN LLIURAMENT PARCIALS) es farà el pagament de les inscripcions realitzades. En el cas que el delegat tingui coneixement en aquell moment de la baixa d’alguns dels seus atletes, la podrá comunicar per escrit en uns formularis que se’l lliurarà, i no haurà d’abonar les inscripcions que s’anul·lin. Així mateix, l’horari de la competició s’ha modificat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.