Últims dorsals de la Sansi 6

0
385

Falten 5 dies per a la celebració de la Sansi 6 de 5km, que tindrà lloc a Viladecans el proper 23 de desembre a les 11 hores, estan a punt d’esgotar els 2.100 dorsals. Els participants rebran, entre altres sorpreses, una samarreta tècnica i una bossa carregada d’obsequis de Coca Cola, Chupachuos, ATO, Happydent, Henkel o Aneto, un estudi plantar gratuït i més sorpreses. A Viladecans es donaran cita atletes d’elit com els africans ílies Fifa (2 º en l’última Jean Bouin), Mohamed Ait, Farid Kthira, Radouan Nour, els marroquins El Mehdi (guanyador dels 10km el cap de setmana) i Kamal Jamali (guanyador dels 5km del RACC), Manuel Correira (Portugal), Roger Vila, Marc Alcalà i Ivan Zarco entre d’altres.| En categoria femenina la internacional Eva Arias (finalista al Mundial de Berlín), la kenyana Pamela Cherono, les marroquines Hasna Bahom, Hannani Léa Plumecocq i Ouaffa. De França o la ucraïnesa Inna Lebedieva, seran les favorites. En els pròxims dies, es confirmaran més atletes. S’espera la participació d’atletes de més de 15 països. Es tindran llebres, calaixos de sortida segons color del dorsal, dorsals personalitzats, zona lúdica infantil, 3 curses de menors per a 400 participants, atletes d’elit, entre d’altres sorpreses. Més informació: viladecans@lasansi.com www.lasansiviladecans.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.