Soler i Sellarés s’han imposat en una exitosa 9ena Cursa per la Vida aportant 4450

0
414

La 9ena Cursa per la Vida, organitzada tecnicament per Club Atlètic Manres, dins els actes que la entitat Manresa Mobilitzat per la Marató de Tv3, ha estat un exit de solidaritat. Mes que mai, Manresa i els bagencs ho han demostrat amb el seu rècord de participació:364 inscrits. Tot el recaptat anava per la Marató de Tv3, i han estat 4450 euros -rècord de recaptació en aquests 9 anys de vida-. | La cursa, a mes de la seva vessant solidaria, tenia el seu apartat competititu, i el monistrolenc de l’Avinent CA Manresa ORIOL SELLARES amb 15’56″9, i la joanenca MERITXELL SOLER (Avinent CA Manresa) amb 18’24″7 han estat els guanyadors absoluts de la prova. A Sellarès, l’han acompanyat en el podi l’atleta de Balsareny GUILLEM FERNANDEZ -Avinent CA Manresa- (2on amb 16’07″7), i el manresà JOAN PIQUÉ (Corredors.Cat) 3er amb 17’14″7. Darrera Soler, en la categoria femenina, han entrat la navassenca MANELA MARTINEZ (Avinent CA Manresa) 2ona amb 21’04″1 , i la tercera posició l’ha ocupada la manresana SONIA ORIVE (Stadium) amb 22’48″6.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.