24 hores d’Atletisme a Can Dragó

0
531

El Dr. Bonaventura Clotet, president de la Fundació lluita contra la Sida, va recollir, de la mà de Jordi Monge, president de l’Associació Esportiva Corredors.Cat, la donació de la recaptació les “24 hores d’atletisme“, esdeveniment solidari celebrat aquest cap de setmana a les instal•lacions de Can Dragó, i organitzat en col•laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, que va representar el Sr. Xavier Amador, Director de relacions institucionals de l’Àrea de qualitat de vida, igualtat i esport.| La donació de 7.028,03€, s’ha recaptat gràcies a les inscripcions i donacions dels participants en proves tant vairades com les ultrafondistes de 24, 12 i 6 hores, fins a proves de velocitat com uns 400 metres llisos o jocs infantils, passant per una Marató i Mitja Marató nocturnes, 10.000m, 5.000m,… totes elles celebrades en pista. A l’èxit de participació i recaptació cal afegir-hi el gran nivell dels resultats, amb més de 16 participants per sobre dels 200km, a la prova de 24 hores en pista, encapçalats pel l’alemany Oliver Leu, que va batre el record de la prova amb 245,314Km. En categoria femenina va guanyar l’espanyola Eva Esnaola amb 210Km. A la prova de 12h en Fernando Soriano i la Eva Esnaola van batre els records d’Espanya, establint-los en 133,275km en categoria masculina i 118,349Km en categoria femenina, on la sueca Annika Nilrud va guanyador amb més de 122 Km. En aquesta mateixa prova, l’alemany de 77 anys Horst Preisler va vatre el record del món de la categoría de majors de 75 anys, establint-la en 63,467 Km

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.