SORTEIG de la “PANERA DEL CORREDOR” (de Revista MARATHON)

0
502

La REVISTA MARATHON celebra el seu trentè aniversari amb tots els corredors populars de Catalunya, tant si són subscriptors, lectors habituals de la revista o seguidors de la nostra pàgina de Facebook. Sortegem una PANERA que no té pernils ni torrons però és PLENA DE DORSAL…| Els productes que sortegem a la PANERA de REVISTA MARATHON són 15 DORSALS per participar gratuïtament en les següents curses: MARATÓ DE BARCELONA, MITJA MARATÓ DE BARCELONA, MITJA MARATÓ DE TERRASSA, MITJA MARATÓ DE LLEIDA, MITJA MARATÓ DE TARRAGONA, MITJA MARATÓ DE GIRONA, MITJA MARATÓ DE TÀRREGA, MITJA MARATÓ DE MOLLERUSSA, CURSA DE LA VILA OLÍMPICA DE BARCELONA, CURSA BARRI DE SANT ANTONI, CROS DE SANTS de BARCELONA, SANSI DE BELLATERRA, SANSI CIUTAT DE BERGA, SANSI DE SANT FELIU, SANSI DE VILADECANS i SANSI DEL MASNOU.| Per a participar-hi NO HEU DE PAGAR RES, només heu d’enviar un E-MAIL a la següent adreça d’Internet: paneradelcorredor@gmail.com amb el vostre nom i cognom especificant quin d’aquests dorsals voleu emportar-vos a casa (TAN SOLS ES POT ESCOLLIR UN DORSAL PER PERSONA). Si teniu FACEBOOK, heu de buscar-nos amb el nom de REVISTA MARATHON, posar-hi ‘M’agrada’ a la pàgina de la revista i enviar un missatge privat amb les mateixes dades (no s’acceptaran els missatges públics del mur). REGLAMENT: Cada missatge rebut es ficarà dins d’una urna (hi haurà 15 urnes una per cada prova) de las quals sortiran 15 GUANYADORS. Els afortunats seran informats per la nostra Redacció. Hi poden participar atletes majors d’edat i només s’admetrà UNA PARTICIPACIÓ PER PERSONA. NO s’enviarà el dorsal en paper als guanyadors per la dificultat que això implica. Els afortunats ens hauran d’enviar les seves dades personals perquè nosaltres els puguem inscriure en la cursa escollida. El sorteig es farà el 10 DE GENER del 2013.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.