Comencen les 24 hores d’atletisme

0
403

Tots els diners que es recaptin, tant de les inscripcions de les proves com amb els donatius, es destinaran a la Fundació Lluita Contra la Sida.
Aquest cap de setmana celebra la celebra la IX edició de les 24h d’atletisme a les pistes de Can Dragó, a Barcelona, de la mà de corredors.cat. Enguany tots els diners que es recaptin, tant de les inscripcions de les proves coma amb els donatius, seran destinats a la Fundació Lluita Contra la Sida. I és que aquest any es col·labora amb l’Ajuntament de Barcelona a través de l’IBE (Institut Barcelona Esports) en el marc de la seva campanya “Barcelona dóna la cara per la sida”.| En un esdeveniment com el de les 24h d’atletisme hi ha una logística important i és d’agrair la col·laboració de tothom. Al fil “Voluntaris per les 24 h” hi ha un llistat de tasques i horaris obert a tots. Les 24h d’atletisme s’ha convertit en una prova d’ultrafons amb reconeixement per la IAU (International Association of Ultrarunners) però sobretot en una gran festa de l’atletisme popular. Tota la informació de les diferents proves, horaris i reglament la podeu trobar a http://www.corredors.cat/24hores

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.