ATSEDE BAYSA A LA MITJA DE BARCELONA

0
425

Doble guanyadora de la Marató de París (2009 i 2010) i de l’ última edició de la Marató de Chicago 2012, l’ etíop Atsede Baysa participarà a la Mitja Marató que se celebrarà a Barcelona el proper 17 de febrer de 2013.
Baysa, de 25 anys, va aconseguir un magnífic resultat i un nou registre personal el passat mes d’ octubre a Chicago (2.22.03 hores).| La campiona etíop compta quasi totes les seves actuacions per victòries: el 2007 va guanyar la Marató d’ Istanbul, després van venir les victòries a París (2) i també la Mitja Marató de la capital francesa, rematant 2010 amb la victòria a la Marató de Xiamén. La seva millor marca en mitja marató (68.42 minuts, Nova Deli 2010) la situaran sense cap mena de dubte entre les favorites al triomf en la Mitja Marató de Barcelona. L’atleta etíop és també coneguda per la seva afició a la música tradicional oromia, d’ on procedeix Baysa i llegendes de l’atletisme mundial com Derartu Tulu o Haile Gebrselassie.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.