MONTGAT AMB LA MARATEST 2013

0
374

Els carrers de Montgat també seran escenari per primer cop d’un tram de la Maratest de Badalona 2013.
Aquesta cursa de 30 quilòmetres, que se celebra el pròxim 24 de febrer, serveix als esportistes com a test previ o tirada llarga per a la Marató de Barcelona. A aquesta segona edició de la prova, també hi haurà una cursa de 15 quilòmetres, l’única que es disputa a tota l’àrea metropolitana de Barcelona, per aquells corredors de proves de 10km que volen preparar un repte més gran. El circuit de la Maratest de Badalona 2013 passarà durant aproximadament dos quilòmetres per la localitat de Montgat, concretament pel de carrer de la Marina fins arribar a la seva confluència amb el carrer Girona.| La Maratest de Badalona, organitzada per Gaudium Sports i amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, de l’Ajuntament de Montgat i de Marina Badalona, va néixer el passat mes de març per omplir el buit de proves del calendari català de ruta entre les mitges maratons i les maratons. Els inscrits disposen de cronometratge i avituallaments líquids cada 5km i durant la prova tenen unes llebres que marcaran 6 ritmes objectius de marató (2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h, 3:45h i 4:00h) perquè els atletes que es prenen la prova com un entrenament de qualitat puguin conèixer si el ritme de competició pel gran dia és l’indicat. Les inscripcions per a la Maratest de Badalona 2013 ja estan obertes i es poden fer a la pàgina web www.maratest.com dins de l’apartat “Inscripcions”. El preu de la prova de 30 quilòmetres és de 19 euros (21 sense xip propi) mentre que la de 15 tindrà un cost de 14 euros (16 sense xip propi). També poden fer-se presencialment a les botigues Domingo Catalán (c/Bordeta, 7), Evasión Running (Av. Sarrià, 9), Benitosports Centre Comercial Màgic Badalona, Benitosports Rambla (Rambla Catalunya, 81) i al Poliesportiu Municipal de Montgat (Pg. Abat Escarré, s/n).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.