ES PRESENTA LA 14 EDICIÓ DE LA GARMIN SANT SILVESTRE BARCELONESA’2012

0
359

El regidor d’Esports, Xavier Tizón, ha presidit aquest migdia la presentación de la 14a edició Garmin Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat. Com és tradicional se celebrarà el 31 de desembre, i de moment ja hi ha prop de 1.600 inscrits, un 30 % mès que la pasada edició. L’acte ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas; el director comercial de Garmin, Salvador Alcover; el director tècnic de la cursa, Domingo López; i els atletes, Jaume Leiva i Maria Vasco.| La Cursa tindrà un recorregut urbà de 10 quilòmetres (el mateix que l’any passat). Començarà a les 17:30 hores la plaça Victòria dels Àngels i passarà per diversos punts emblemàtics de la ciutat de Sant Cugat, com per exemple el Monestir. L’arribada estarà ubicada a la plaça de la Vila, al costat de l’Ajuntament. Cal recordar que aquesta emblemàtica cursa, que anteriorment es disputava a Barcelona, se celebrarà per tercer any a Sant Cugat gràcies a un acord entre l’Ajuntament i el Club Atlètic Barcelonès. El regidor d’Esports, Xavier Tizón, s’ha mostrat molt satisfet per la “bona resposta de la ciutat de Sant Cugat a la celebració d’aquesta cursa” Hi haurá un cartell molt interesant d’atletes, amb la presencia de Jaume Leiva, Mohamed Benhmbarka, Abderraman Kamouch, Osmani Btami, Samir Ait Bouchmane, Sergio Enriquez, Javier Cortes Huete i David Guiamet. Amb dones, Hasna Bahom, Ouaffa Amani, Teresa Pulido i Maria Vasco Les inscripcions, que estaran obertes fins al 28 de desembre, es poden fer a través d’Internet ( www.santsilvestre.com) i presencialment a les botigues Running. El cost de la inscripció és de 15 € i en cas de no disposar de xip de control, l’organització posarà a disposició del participant un xip d’un sol ús (xip blanc) pel preu de 3 €. Com novetat enguany s’han organitzat un entrenament previ el 22 i 30 de desembre a les 10 hores (al club Júnior) que aniran a càrrec de l’atleta maratonià Jaume Leiva. També s’ha organitzat un clínic sobre la patologia cardiovascular en el corredor popular que tindrà lloc aquest divendres, 14 de desembre, a les 19.00 h La fira del corredor el diumenge 30 de desembre (de 10 a 22 hores) i el dilluns 31 de desembre (de 10 a 16:30 hores) al PAV 3 de la rambla del Celler. Allà es farà entrega de dorsals i de la bossa pel corredor. Tambè com novetat d’enguany és que els organitzadors d’aquesta prova han possibilitat que els participants de la Sant Silvestre puguin crear un “repte solidari” a través de la pàgina web de l’ONG www.migranodearena.org. Totes les aportacions que s’obtinguin es destinaran a Càritas Sant Cugat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.